Initiatief

Over Neemtinitiatief.nl

De belangrijkste drijfveer achter de vernieuwing en verbetering van de overheid zijn ambtenaren. Zij kennen de overheid als geen ander en weten waar verandering nodig is. Neemtinitiatief.nl biedt ambtenaren de mogelijkheid eigen ideeën te plaatsen en te reageren op de ideeën en initiatieven van anderen.

Hoe werkt het?
Neemtinitiatief.nl is te vergelijken met een marktplein. Op basis van vraag en aanbod vinden ambtenaren elkaar en ontwikkelen samen ideeën en initiatieven die de basis vormen voor de Rijksdienst voor de Toekomst.

Een goed idee? Plaats het op Neemtinitiatief.nl! Of help bij het ontwikkelen van het idee van een collega. En wees niet bang: alle ideeën blijven eigendom van de bedenker, daar gaan wij niet mee aan de haal. Neemtinitiatief.nl is alleen een platform waar de beste ideeën bij elkaar komen.

Direct een idee plaatsen
Bekijk andere ideeën en reageer meteen.

Kudos: waardeer een initiatief

De kracht van Neemtinitiatief.nl zit in de mogelijkheid om elkaars initiatieven te waarderen. Door je waardering te laten blijken, weten initiatiefnemers of zij op de goede weg zijn en kunnen ze hun ideeën verder uitbouwen. Zo bouw je dus samen aan de Rijksdienst voor de Toekomst.

Kudos
Je toont je waardering voor initiatieven door ze kudos te geven (alleen mogelijk met profiel). Kudos komt van het Griekse 'kydos' en betekent 'waardering' (letterlijk 'waarvan gehoord is'). Hoe meer mensen van een initiatief gehoord hebben, hoe populairder het is en hoe meer kudos het heeft. Een goede graadmeter dus!

Disclaimer

Neemtinitiatief.nl heeft een open karakter. Iedereen heeft toegang tot de ideeën die op de site worden geplaatst, zo willen we de mogelijkheid tot kruisbestuiving tussen overheden en organisaties stimuleren.

Het aanbieden van commerciële diensten/producten evenals acquisitie naar aanleiding vande geplaatste initiatieven en ideeën, wordt niet op prijs gesteld. Reacties van dien aard worden verwijderd. De initiatieven op de website blijven eigendom van de indiener. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


Strict Standards: Non-static method Error::finish() should not be called statically in /home/wwwneti/public_html/index.php on line 5